Malermester Leon Meyer er din professionelle malermester der behandler teaktræ

Søger du en professionel maler der behandler teaktræ, er du havnet på den rigtige side. Malermester Leon Meyer står til rådighed, hvis du skal have udført malerarbejde af teak overflader. Vi arbejder både med større og mindre arealer, hvor vores kvalifikationer og ekspertise kommer til udtryk.

Malermester Leon Meyer har mere end 40 års erfaring inden for malerarbejde, hvilket er med til at sikre dig en god oplevelse og høj kvalitet af udført arbejde på teaktræ. Vi udfører malerarbejde for både private og virksomheder, hvor den høje kvalitet og gode service er i fokus.

Vi lever og ånder for at levere kvalitetsarbejde, som den enkelte kunde kan stille sig hundrede procent tilfreds med. Ydermere kan vi tilbyde malerarbejde til priser, hvor alle kan være med. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstider, da vi udelukkende ønsker at samle på tilfredse kunder. Siden opstarten har vi serviceret mange kunder, som har søgt efter en pålidelig og dygtig maler der behandler teaktræ og teak overflader.

Vi anvender de bedste malerteknikker, hvor vores målsætning er at levere et resultat, der vil holde sig pænt i mange år fremover. Indgår du et samarbejde med os, så får du først og fremmest en samarbejdspartner, som du kan stole på og føle dig tryg ved. Vi gør dine drømme til virkelighed, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du skulle sidde med. 

Vi lever og ånder for at levere kvalitetsarbejde, som den enkelte kunde kan stille sig hundrede procent tilfreds med. Ydermere kan vi tilbyde malerarbejde til priser, hvor alle kan være med. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstider, da vi udelukkende ønsker at samle på tilfredse kunder. Siden opstarten har vi serviceret mange kunder, som har søgt efter en pålidelig og dygtig maler der behandler teak træ og teak møbler.

Vi anvender de bedste malerteknikker, hvor vores målsætning er at levere et resultat, der vil holde sig pænt i mange år fremover. Indgår du et samarbejde med os, så får du først og fremmest en samarbejdspartner, som du kan stole på og føle dig tryg ved. Vi gør dine drømme til virkelighed, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du skulle sidde med. 

Indhent et tilbud fra din lokale bygningsmaler

Indhent et tilbud fra din lokale bygningsmaler

 

Skal du have malet din bygning, kan du tage kontakt til din lokale bygningsmaler og malermester. Kontakter du os pr. e-mail eller telefon, vil vi gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vælger du Malermester Leon Meyer, kan du være sikker på, at dine opgaver bliver udført af faglærte malere med øje for kvalitet og service. 

Vi hører til i Charlottenlund, men vi servicerer kunder i hele København og Nordsjælland. Er du i tvivl om, hvorvidt vi servicerer dit område, skal du være mere end velkommen til at skrive eller ringe til os med din forespørgsel.

Vi bestræber os på at besvare henvendelser så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at male din bygning, så du kan få realiseret dine ønsker.

Z

Teak vinudesrammer

Z

Teak døre

Z

Teak terasser

Z

Teak overflader

Z

Teak gulve

Bygningsmaler

Male vinduer

lejlighed

flyttelejlighed

træværk

Teak specialist

"Min lejlighed er blevet malet i november. Alt arbejde er udført til min fulde tilfredshed; vægge, lofter, karme, paneler og vindue/altandør.

Derudover fik jeg hjælp til at flytte et par skabe og tage nogle persienner ned, som jeg ikke selv havde kræfter til at bakse med. Jeg har specielt været glad for, at alle aftaler blev overholdt. Når Leon Meyer sagde han ville komme, så kom han, og når han ville ringe, så ringede han.

Vil sikkert anbefale Leon til alle, der skal have malet"

Luna Grunnert

" Vi har med stor tilfredshed haft Leon Meyer til at male hos os to gange, sidst i ny lejlighed,

hvor han har leveret et flot stykke arbejde både med hensyn til at finde de rigtige farver frem,

at holde tidsaftaler og holde en høj kvalitet.

Kvalitet og pålidelighed kendetegner efter vores erfaring firmaets arbejde. "

 

G&P Husum- Poul Husum

" Ørnegårdsparken i Gentofte har brugt Malermester Leon Meyer de sidste par år til vores

flyttelejligheder, og vi har været fuldt ud tilfreds med arbejdet.

Der bliver altid leveret et professionelt arbejde til en god pris.

 

Kan anbefales til både private, boligselskaber og erhverv. "

 

Hilsen Anders Pflug, ejendomsmester - Anders Pflug

" Leon har i flere omgange malet for mig. Han er en rolig og rar person, som ligeledes forstår og formår at give den ekstra lille detalje. Da han malede min trappe til første sal, spurgte han, om de ikke skulle sætte min loftslampe op. Jeg takkede selvfølgelig ja, og han sagde hvilke materialer han skulle bruge.

Da jeg havde dem blev det hele ordnet fint og hurtigt. Arbejdet udføres til perfektion.

De største anbefalinger til Leon Meyer. "

Nina M

" Perfekt udført maler enterprise. Malermester Leon Meyer har udført et stykke meget

proffessionelt malerarbejde hos mig endnu engang. Man aftaler en pris og tid for udførelsen

og samtlige aftaler bliver afholdt 100 %.

En maler jeg varmt kan anbefale hvis du ikke vil blive skuffet, at Leon Meyer samtidig er en venlig og imødekommende person at forhandle med giver den sidste stjerne. "

 

Christian Vejre

Malermester Leon Meyer – din lokale maler i Charlottenlund & Gentofte

Vi maler bla. i Gentofte, Charlottenlund, Hellerup, Ordrup, Jægersborg, Klampenborg, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vores malerfirma har hovedbase i Charlottenlund: Vi maler bl.a I følgende områder:

Charlottenlund, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Klampenborg, Jægersborg, Vangede, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn.

Kontakt Leon Meyer for et tilbud!

Vores malerfirma omfatter

Vi afdækker møbler og inventar

Vi udfører det bestilte malerarbejde

Vi sørger for grundig rengøring

Vores malerfirma har hovedbase i Charlot-tenlund: Vi maler bl.a I følgende områder:

Charlottenlund, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Klampenborg, Jægersborg, Vangede, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn.

Ring til os i dag

40 30 28 82