Behandling af teaktræ og teak overflader

Behandling af teaktræ, teak vinduesrammer, teak porte og andre teak overflader

Malermester Leon Meyer er din professionelle malermester der behandler teaktræ

Vi har mange faste og glade kunder, som vender tilbage til os gang på gang. Det er vi meget beæret over, da det blot er med til at bekræfte, at vores arbejde er værdsat. Bestiller du behandling af teaktræ, vil du få besøg af faglærte malere, som tager højde for selv de mindste detaljer. Vi dækker hele København og Nordsjælland med vores ydelser, hvorfor vi kan hjælpe langt de fleste boligselskaber og boligforeninger i nærområdet.
Malermester Leon Meyer som står smilende i en have med en stige og malerbøtter i baggrunden
Søger du en professionel maler der behandler teaktræ, er du havnet på den rigtige side. Malermester Leon Meyer står til rådighed, hvis du skal have udført malerarbejde af teak overflader. Vi arbejder både med større og mindre arealer, hvor vores kvalifikationer og ekspertise kommer til udtryk.
Malermester Leon Meyer har mere end 40 års erfaring inden for malerarbejde, hvilket er med til at sikre dig en god oplevelse og høj kvalitet af udført arbejde på teaktræ. Vi udfører malerarbejde for både private og virksomheder, hvor den høje kvalitet og gode service er i fokus.
Vi lever og ånder for at levere kvalitetsarbejde, som den enkelte kunde kan stille sig hundrede procent tilfreds med. Ydermere kan vi tilbyde malerarbejde til priser, hvor alle kan være med. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstider, da vi udelukkende ønsker at samle på tilfredse kunder. Siden opstarten har vi serviceret mange kunder, som har søgt efter en pålidelig og dygtig maler der behandler teaktræ og teak overflader.
Vi anvender de bedste malerteknikker, hvor vores målsætning er at levere et resultat, der vil holde sig pænt i mange år fremover. Indgår du et samarbejde med os, så får du først og fremmest en samarbejdspartner, som du kan stole på og føle dig tryg ved. Vi gør dine drømme til virkelighed, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du skulle sidde med.
Nyt olieret teaktræs vindue
Malermester Leon Meyer som skriver en faktura

Indhent et tilbud fra din lokale bygningsmaler

Skal du have malet din bygning, kan du tage kontakt til din lokale bygningsmaler og malermester. Kontakter du os pr. e-mail eller telefon, vil vi gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vælger du Malermester Leon Meyer, kan du være sikker på, at dine opgaver bliver udført af faglærte malere med øje for kvalitet og service.
Vi hører til i Charlottenlund, men vi servicerer kunder i hele København og Nordsjælland. Er du i tvivl om, hvorvidt vi servicerer dit område, skal du være mere end velkommen til at skrive eller ringe til os med din forespørgsel.
Vi bestræber os på at besvare henvendelser så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at male din bygning, så du kan få realiseret dine ønsker.

Se også vores andre tjenester

Vi tilbyder bl.a. renovering, maling af sommerhuse og vedligeholdelse af træværk.

Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et trofast malerfirma

Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger . Vi aftaler en tid hvor vi kan komme og besigtige det der skal males og behandles, og først der kan vi give et tilbud. Vi står altid parat til at yde professionel assistance om du skal have malet din bygningsfacade, din hus, din lejlighed, dine erhvervslokaler mm.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kontakt os
chevron-downchevron-down-circle