FARVERÅDGIVNING

Farver skaber stemning! Hvilken stemning vil du skabe?

Vi hjælper dig med farverådgivning så du får den bedste oplevelse i dit nymalede rum.  Lyse naturfarver giver bløde luftige rum. mørke mættede farver giver dramatiske rum. Vender rummet mod nord er lyset koldt, og vender det mod syd er lyset varmt. Hvis du vælger at bruge kolde farver i kolde rum og varme farver i varme rum, giver det som regel ikke nogen problemer at få den rigtige farvetone.

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal indbyrdes passe sammen. Farvevalget skal afpasses den enkelte opgave med afgørende faktorer som f.eks. størrelsen på lokalet, beliggenhed, lysindfald og lyskilde samt anvendelse deraf. Udvendigt skal farvesætningen harmonere med området huset ligger i.

Vi hjælper med valg af farver

Valg af farver beror på smag og behag, men kombinationen af farver bør komplimentere hinanden. Der er således mange overvejelser, som skal tages i betragtning, og det kan være svært at træffe de rigtige valg. Vi tilbyder kvalificeret farverådgivning, som sikrer dig et harmonisk resultat og en optimal glæde.

Da vi har mange års erfaring med udvalg af farver og blanding af diverse farve kombinationer er Leon Meyer et oplagt valg som din trofaste malermester.  Vi sørger for at dit nymalede rum, hus eller renoverings projekt fremstår super flot, i de farver der bringer dets naturlige skønhed frem.  

Læs mere om vores ydelser indenfor malerarbejde

Vores kunder elsker os!