Farverådgivning

Farverådgivning ved maling af lejlighed, bygninger og rum
Malermester Leon Meyer som står smilende i en have med en stige og malerbøtter i baggrunden

Farver skaber stemning! Hvilken stemning vil du skabe?

Vi hjælper dig med farverådgivning så du får den bedste oplevelse i dit nymalede rum. Lyse naturfarver giver bløde luftige rum. mørke mættede farver giver dramatiske rum. Vender rummet mod nord er lyset koldt, og vender det mod syd er lyset varmt. Hvis du vælger at bruge kolde farver i kolde rum og varme farver i varme rum, giver det som regel ikke nogen problemer at få den rigtige farvetone.
Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal indbyrdes passe sammen. Farvevalget skal afpasses den enkelte opgave med afgørende faktorer som f.eks. størrelsen på lokalet, beliggenhed, lysindfald og lyskilde samt anvendelse deraf. Udvendigt skal farvesætningen harmonere med området huset ligger i.

Vi hjælper med valg af farver

Valg af farver beror på smag og behag, men kombinationen af farver bør komplimentere hinanden. Der er således mange overvejelser, som skal tages i betragtning, og det kan være svært at træffe de rigtige valg. Vi tilbyder kvalificeret farverådgivning, som sikrer dig et harmonisk resultat og en optimal glæde.
Da vi har mange års erfaring med udvalg af farver og blanding af diverse farve kombinationer er Leon Meyer et oplagt valg som din trofaste malermester. Vi sørger for at dit nymalede rum, hus eller renoverings projekt fremstår super flot, i de farver der bringer dets naturlige skønhed frem.
En malerstige der står i et ny hvidt nymalet rum

Se også vores andre tjenester

Vi tilbyder bl.a. tapetsering, maling af vinduer og farverådgivning tilpasset dine personlige behov.

Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et trofast malerfirma

Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger . Vi aftaler en tid hvor vi kan komme og besigtige det der skal males og behandles, og først der kan vi give et tilbud. Vi står altid parat til at yde professionel assistance om du skal have malet din bygningsfacade, din hus, din lejlighed, dine erhvervslokaler mm.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kontakt os
chevron-downchevron-down-circle