Alt malerarbejde i flyttelejligheder tilbydes i
Nordsjælland og Københavnsområdet.

Malerarbejde af  flyttelejligheder er henvendt til både lejere og udlejere, som ønsker en god pris på komplet maling af en lejlighed. Vi udfører maling af din flyttelejlighed, så lejligheden fremstår flot og indbydende til de nye lejere. Det er en malerydelse, som vi har udbudt i mange år – med stor succes og mange tilfredse kunder i øvrigt.

 

Effektiv og prisvenlig maling af flyttelejlighed

Malermester Leon Meyer står til rådighed med effektiv og prisvenlig maling af flyttelejlighed. Vi samarbejder med en lang række veletablerede og anerkendte boligselskaber, som bl.a. består af KAB og Domea. Disse boligselskaber hjælper vi med malerarbejde, når nogen fraflytter en lejlighed.

Repræsenterer du en boligforening eller boligselskab, så vil vi med glæde agere som din foretrukne malermester. Vi kan udføre kvalitetsmalerarbejde, når I har brug for det. I den anledning kan vi tilbyde alle former for malerarbejde. Vi er specialister i maling af flyttelejligheder, men vi er også leveringsdygtige i forbindelse med mange andre maleropgaver.

Repræsenterer du en boligforening eller boligselskab, så vil vi med glæde agere som din foretrukne malermester. Vi kan udføre kvalitets-malerarbejde, når I har brug for det. I den anledning kan vi tilbyde alle former for malerarbejde. Vi er specialister i maling af flyttelejligheder, men vi er også leveringsdygtige i forbindelse med mange andre maleropgaver.

Repræsenterer du en boligforening eller bolig-selskab, så vil vi med glæde agere som din foretrukne malermester. Vi kan udføre kvalitets-malerarbejde, når I har brug for det. I den anledning kan vi tilbyde alle former for maler-arbejde. Vi er specialister i maling af flyttelejligheder, men vi er også leverings-dygtige i forbindelse med mange andre maleropgaver.

Vi har mange faste og glade kunder, som vender tilbage til os gang på gang. Det er vi meget beæret over, da det blot er med til at bekræfte, at vores arbejde er værdsat. Bestiller du maling af flyttelejlighed, vil du få besøg af faglærte malere, som tager højde for selv de mindste detaljer. Vi dækker hele København og Nordsjælland med vores ydelser, hvorfor vi kan hjælpe langt de fleste boligselskaber og boligforeninger i nærområdet.

Maling af flyttelejlighed – indgå et fast samarbejde

Maling af flyttelejlighed bør udføres af professionelle malere, som har kendskab til de nyeste og bedste malerteknikker. Vægter du også kvalitet højere end noget andet, vil du aldrig blive skuffet, hvis du vælger Malermester Leon Meyer som dit foretrukne malerfirma. Vi råder over kvalifikationer og erfaring, som de færreste malerfirmaer kan matche.

 

Søger du maling af flyttelejligheder, og ønsker du at indgå et fast samarbejde, så vil vi selvfølgelig gerne gøre os nyttige. Har du brug for yderligere oplysninger, så vil vi også gerne hjælpe dig. Det er ikke afgørende for os, om der er tale om større eller mindre lejligheder, da vi udfører enhver opgave uanset størrelse.

En af vores holdninger lyder på, at malerarbejde i høj kvalitet ikke behøves koste en formue. Vælger du os til at male din flyttelejlighed, så vil vores priser ikke skræmme dig. Vi er nemlig et prisvenligt malerfirma, der formår at tilpasse os de flestes budget. Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig, så skriv eller ring til os.

Bygningsmaler

Male vinduer

lejlighed

flyttelejlighed

træværk

Teak specialist

"Min lejlighed er blevet malet i november. Alt arbejde er udført til min fulde tilfredshed; vægge, lofter, karme, paneler og vindue/altandør.

Derudover fik jeg hjælp til at flytte et par skabe og tage nogle persienner ned, som jeg ikke selv havde kræfter til at bakse med. Jeg har specielt været glad for, at alle aftaler blev overholdt. Når Leon Meyer sagde han ville komme, så kom han, og når han ville ringe, så ringede han.

Vil sikkert anbefale Leon til alle, der skal have malet"

Luna Grunnert

" Vi har med stor tilfredshed haft Leon Meyer til at male hos os to gange, sidst i ny lejlighed,

hvor han har leveret et flot stykke arbejde både med hensyn til at finde de rigtige farver frem,

at holde tidsaftaler og holde en høj kvalitet.

Kvalitet og pålidelighed kendetegner efter vores erfaring firmaets arbejde. "

 

G&P Husum- Poul Husum

" Ørnegårdsparken i Gentofte har brugt Malermester Leon Meyer de sidste par år til vores

flyttelejligheder, og vi har været fuldt ud tilfreds med arbejdet.

Der bliver altid leveret et professionelt arbejde til en god pris.

 

Kan anbefales til både private, boligselskaber og erhverv. "

 

Hilsen Anders Pflug, ejendomsmester - Anders Pflug

" Leon har i flere omgange malet for mig. Han er en rolig og rar person, som ligeledes forstår og formår at give den ekstra lille detalje. Da han malede min trappe til første sal, spurgte han, om de ikke skulle sætte min loftslampe op. Jeg takkede selvfølgelig ja, og han sagde hvilke materialer han skulle bruge.

Da jeg havde dem blev det hele ordnet fint og hurtigt. Arbejdet udføres til perfektion.

De største anbefalinger til Leon Meyer. "

Nina M

" Perfekt udført maler enterprise. Malermester Leon Meyer har udført et stykke meget

proffessionelt malerarbejde hos mig endnu engang. Man aftaler en pris og tid for udførelsen

og samtlige aftaler bliver afholdt 100 %.

En maler jeg varmt kan anbefale hvis du ikke vil blive skuffet, at Leon Meyer samtidig er en venlig og imødekommende person at forhandle med giver den sidste stjerne. "

 

Christian Vejre

Malermester Leon Meyer – din lokale maler i Charlottenlund & Gentofte

Vi maler bla. i Gentofte, Charlottenlund, Hellerup, Ordrup, Jægersborg, Klampenborg, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vores malerfirma har hovedbase i Charlottenlund: Vi maler bl.a I følgende områder:

Charlottenlund, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Klampenborg, Jægersborg, Vangede, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn.

Kontakt Leon Meyer for et tilbud!

Vores malerfirma omfatter

Vi afdækker møbler og inventar

Vi udfører det bestilte malerarbejde

Vi sørger for grundig rengøring

Vores malerfirma har hovedbase i Charlot-tenlund: Vi maler bl.a I følgende områder:

Charlottenlund, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Klampenborg, Jægersborg, Vangede, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn.

Ring til os i dag

40 30 28 82