Maling af træværk – Giv det ydre et friskt look

Maling af træværk

Maling af træværk er en af de opgaver, vi udfører for både privat og erhverv. Siden tidernes morgen har vi vist vores værd inden for malerarbejde. Vi maler både indendørs og udendørs, hvor maling af træværk blot udgør en af vores mange ydelser.

Maling af træværk – Vi leverer et perfekt resultat hver gang

Malermester Leon Meyer tilbyder maling af træværk både indendørs og udendørs. Det er en ydelse, som er henvendt til både private kunder og erhvervskunder, som har brug for at få malet træværket.

Vi står klar til at udføre enhver opgave, og vi bestræber os på at levere et perfekt resultat hver gang. Vi er dygtige til at male træværk, hvilket har en naturlig sammenhæng med vores mange års erfaring i malerbranchen. Du har en unik mulighed for at samarbejde med et professionelt malerfirma, som samtidig fungerer som din professionelle sparringspartner.

Vi mestrer maling af træværk på et professionelt niveau, hvor vi benytter os af de bedste malerteknikker og de bedste malerprodukter. Der er intet, der bliver overladt til tilfældighederne, da kun det bedste resultat er godt nok. Vægter du også kvalitet højt, vil vi være det perfekte match.

Skal vi male dit træværk, vil vi typisk benytte os af følgende fremgangsmåde:

  1. Grundig rengøring af træværket
  2. Påføring af grunder
  3. Spartling af sprækker og huller
  4. Slibning
  5. Maling af træværk

Vi arbejder koncentreret og samtidig effektivt, så vi kan udføre det ønskede arbejde inden for den aftalte deadline. Vi formår altid at overholde deadlines, da vi ikke er interesseret i at indgå en aftale, som vi ikke kan overholde.

Vi maler træværk for kunder i København og Nordsjælland

Såfremt du er bosat i København eller Nordsjælland, kan du drage nytte af vores professionelle malerarbejde. Vi besøger glædeligt kunder i et stort geografisk område, hvor vi varetager både små- og store opgaver.

Vi lever af tilfredse kunder, hvorfor du kan forvente service i verdensklasse, hvis du lader os klare dine maleropgaver. Vores fokus på at bruge de helt rigtige malerteknikker og malerprodukter er medvirkende til, at du vil blive efterladt med et træværk, der har fået en betydelig længere levetid.

Du kan bestille maling af træværk ved at sende en forespørgsel pr. telefon eller e-mail. Har du spørgsmål, kan vi helt sikkert give dig et brugbart svar, ligesom vi selvfølgelig kan lave et godt tilbud til dig.

Læs mere om:

Vores kunder elsker os!

Maling af træværk