Malerarbejde for erhverv

Professionel erhvervs maler med 40 års erfaring
Malermester Leon Meyer som står smilende i en have med en stige og malerbøtter i baggrunden

Malermester Leon Meyer står for et elegant og grundigt malerarbejde til erhverv

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.
Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit erhverv. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Facaderenovering

Skal I have foretaget en facaderenovering, er Malermester Leon Meyer et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!
Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.
Hvis i er i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.
Vi maler hovedsageligt i København og Nordsjælland. Men ved større erhvervs og entrepriser opgaver kører vi gerne længere.
Et flot nyrenoveret facade

Se også vores andre tjenester

Udover bygningsmaleri tilbyder vi også renovering og behandling af træværk til erhvervsejendomme.

Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et trofast malerfirma

Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger . Vi aftaler en tid hvor vi kan komme og besigtige det der skal males og behandles, og først der kan vi give et tilbud. Vi står altid parat til at yde professionel assistance om du skal have malet din bygningsfacade, din hus, din lejlighed, dine erhvervslokaler mm.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kontakt os
chevron-downchevron-down-circle