TIL ERHVERV – PROFESSIONEL ERHVERVS MALER – 40 ÅRS ERFARING

Malermester Leon Meyer løser
alle typer maleropgaver for virksomheder.

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? Eller står I med en større entreprise maleropgave ?  Malermester Leon Meyer står klar til enhver udfordring!

Vores erfaring som erhvervsmaler

Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi hjælper gerne med farverådgivning !

Facaderenovering 

Skal I have foretaget en facaderenovering, er Malermester Leon Meyer et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!

Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

 

Vi maler hovedsageligt i København og Nordsjælland. Men ved større erhvervs og entrepriser opgaver kører vi gerne længere. 

 

 

Vores kunder elsker os!