MALING AF SOMMERHUSE

Trænger dit sommerhus til en kærlig hånd?

Malermester Leon Meyer tilbyder alle former for malerarbejde i sommerhuse og fritidshuse. Vi tager os af udendørs og indendørs maleropgaver i sommerhusområder primært i Nordsjælland.

Vores faglærte malere sørger fra at kvalitet og pris stemmer overens – og vi er da også stolte af at kunne fortælle, at vi har et stort antal tilbagevendende kunder.

Alle typer sommerhuse og træværk males

Sommerhuset byder ofte på mange flader i træ, som med tiden bliver mørkebrune, hvis ikke de bliver behandlet. Vi tilbyder at friske alt indvendigt som udvendigt træværk op og male det i netop den farve du ønsker.
Så hvad end det er træterrassen, vinduesrammen eller væggene, der trænger, står vi klar med råd og vejledning samt professionelt arbejde.

Vi tilbyder at klare malerarbejdet, mens du alligevel ikke benytter huset, sådan så det står fint og ”nyt”, når du igen skal benytte det.

Kontakt Leon Meyer

Har du brug for yderligere oplysninger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 39 64 37 82.
Med mere end 35 års erfaring fra branchen står vi klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får det optimale resultat, når dit sommer- eller fritidshus skal males – hvad end det er nyt eller af ældre dato.

Husk at du også kan trække malerarbejde i dit sommerhus fra i skat.

Læs mere om håndværkerfradrag her.

 

Vi din lokale maler i Charlottenlund, Gentofte. vi udfører gerne maleropgaver i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn

 

Vores kunder elsker os!