Renovering

Renovering af bygninger, rum, værelser og facader.
Malermester Leon Meyer som står smilende i en have med en stige og malerbøtter i baggrunden

Malermester Leon Meyer løser alle former for renoveringsopgaver

Gennem årene har vi udført en lang række forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for jer.
Fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

Renovering og maling for boligforeninger

Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor bl.a. flyttelejligheder har været nedslidt og lejligheder misligholdt.
En malerstige der står i et ny hvidt nymalet rum

Se også vores andre tjenester

Vi tilbyder bl.a. tapetsering, maling af sommerhuse og farverådgivning tilpasset dine personlige behov.

Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et trofast malerfirma

Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger . Vi aftaler en tid hvor vi kan komme og besigtige det der skal males og behandles, og først der kan vi give et tilbud. Vi står altid parat til at yde professionel assistance om du skal have malet din bygningsfacade, din hus, din lejlighed, dine erhvervslokaler mm.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kontakt os
chevron-downchevron-down-circle