Maling af lejligheder – Privat eller erhverv. 40 års erfaring giver dig sikker kvalitet for pengene.

Maling af lejligheder

 

Maling af lejligheder hører til blandt vores kernekompetencer, da vi har malet rigtigt mange lejligheder gennem tiden. Trænger din lejlighed til at blive malet, så rykker vi gerne ud til dig og forkæler din lejlighed med en god omgang maling.

Maling af lejligheder for både privat og erhverv

Malermester Leon Meyer tilbyder maling af lejligheder for både privat og erhverv. Vores malere kan hjælpe dig, uanset om du skal have malet udvalgte rum eller en hel lejlighed. Vores malerservice er henvendt til både lejere og udlejere, som ønsker at holde sine udgifter til malerarbejde nede på et minimum.

Malerarbejde med fokus på kvalitet

Vi tilbyde attraktive priser på maling af lejligheder, men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at vi går på kompromis med kvaliteten. Du bliver introduceret for et kvalitetsbevidst malerfirma, som beskæftiger dygtige og kompromisløse malere. Vi vil med glæde være din leverandør af fagligt malerarbejde, hvor du samtidig kan skåne din pengepung.

Vi er både effektive, leveringsdygtige og pålidelige, hvilket giver de helt rigtige forudsætninger for et godt samarbejde. Har du ikke tiden og / eller kompetencerne til at male din lejlighed, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig. Med vores mange års erfaring i branchen er vi overbevist om, at vi kan leve op til dine krav og forventninger.

Vores kunder kan bestille maling af både små- og store lejligheder. Er du bosat i København eller Nordsjælland, kan du få besøg af vores dygtige malere, som sørger for, at din lejlighed fremstår nymalet, flot og indbydende. Vi står selvfølgelig også til rådighed med farverådgivning, da den rigtige farve har stor indflydelse på en hvilket som helst lejlighed.

Få tilsendt et tilbud på maling af din lejlighed

Er du overbevist om, at vi er det malerfirma, der skal stå for at male din lejlighed, er vi naturligvis meget beæret. Den reelle pris for maling af en lejlighed afhænger af størrelsen af lejligheden. Er du interesseret i at vide, hvor meget det vil koste dig at få malet din lejlighed, kan du indhente et uforpligtende tilbud.

Vi sidder altid klar til at udarbejde et tilbud, som tager udgangspunkt i din individuelle opgave. Vores priser befinder sig på et niveau, hvor alle kan være med, da vi mener, at alle fortjener at få udført kvalitetsarbejde.

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, så kan du få brugbare svar ved at ringe eller skrive til os. Det vil være en stor fornøjelse for os at få lov til at male din lejlighed.

Læs mere om vores malerarbejde

Dit maler Malerfirma i Gentofte – vi maler i hele Nordsjælland og København

 

 

Vores kunder elsker os!

Maling af lejligheder