Maling af vinduer

Maling af vinduer kan vi alle, men skal løbende maling og klatmaling undgås, hjælper vi dig gerne!

Kompetent behandling og hjælp til at male vinduer

At male vinduer er en opgave, som man bør overlade til professionelle, hvis man vel at bemærke holder af sine vinduer. Vi tilbyder maling af vinduer for både privatpersoner og virksomheder, som længe har ønsket at få behandlet og malet de slidte trævinduer.
Malermester Leon Meyer som står smilende i en have med en stige og malerbøtter i baggrunden
Malermester Leon Meyer tilbyder både behandling og maling af vinduer. Vi har specialiseret os i at behandle og male trævinduer, som trænger til en kærlig hånd. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at vores kunders trævinduer holder sig pæne og intakte.
Vi er eksperter i at vedligeholde trævinduer, og vi forstår os på at give vinduerne den helt rigtige træbeskyttelse eller en omgang maling. Indser du, at dine trævinduer trænger til at blive frisket op, så tager vi os gerne af opgaven. Vores malere kan med sikkerhed give dine trævinduer et helt nyt liv, så du kan få opfyldt dine ønsker.
At male vinduer kan gøre en verden til forskel, da vinduer har en stor indflydelse på en boligs udtryk. Kan du nikke genkende til det, så bør du ikke stille dig tilfreds med slidte og grimme trævinduer. Maling af vinduer er selvfølgelig også henvendt til virksomheder, som ønsker, at deres virksomhed skal fremstå seriøs og professionel. Vi tilbyder bl.a. følgende: Maling af trævinduer, vedligeholdelse af trævinduer (træbeskyttelse) & renovering af trævinduer
Vind og vejr tærer helt naturligt på træværk, hvilket bl.a. går ud over dine trævinduer. Vi har erfaret, hvordan man kan forlænge levetiden af trævinduer med den rette behandling.
Et før og efterbillede af et vindu som Malermester Leon Meyer har malet
Malermester Leon Meyer som skriver en faktura

Giv din bolig eller virksomhed et nyt liv med flotte trævinduer

Får du foretaget en renovering af dine trævinduer, kan du give din bolig eller virksomhedsbygning et helt nyt liv. Vi har allerede introduceret mange kunder for, hvor stor effekt det kan have at male vinduer. Vil du også opleve, hvordan vi kan forvandle dine trævinduer, så bør du kontakte os allerede i dag.
Malermester Leon Meyer maler trævinduer for både privat og erhverv. Der er ingen opgaver, der er hverken for små eller store. Vi går helhjertet ind til enhver opgave, og vi forlader ikke en kunde, før vi har leveret et perfekt resultat. Ydermere tilbyder vi professionel vejledning med hensyn til, hvilke produkter der er mest egnet til dine trævinduer.
Hvad end du søger et godt råd eller ønsker at få tilsendt et tilbud, kan du skrive eller ringe til os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Se også vores andre tjenester

Udover maling af vinduer tilbyder vi også komplette løsninger for maling af dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et trofast malerfirma

Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger . Vi aftaler en tid hvor vi kan komme og besigtige det der skal males og behandles, og først der kan vi give et tilbud. Vi står altid parat til at yde professionel assistance om du skal have malet din bygningsfacade, din hus, din lejlighed, dine erhvervslokaler mm.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kontakt os
chevron-downchevron-down-circle