Bygningsmaler – 40 års erfaring og kunder der kommer tilbage igen og igen, taler næsten for sig selv.

Bygningsmaler

Søger du en professionel bygningsmaler, er du havnet på den rigtige side. Malermester Leon Meyer står til din rådighed, hvis du skal have udført malerarbejde. Vi maler både større og mindre bygninger, hvor vores kvalifikationer og ekspertise kommer til udtryk.

Malermester Leon Meyer er din professionelle bygningsmaler

Malermester Leon Meyer har mere end 40 års erfaring inden for malerarbejde, hvilket er med til at sikre dig en god oplevelse. Vi udfører malerarbejde for både private og virksomheder, hvor den høje kvalitet og gode service er i fokus.

Vi lever og ånder for at levere kvalitetsarbejde, som den enkelte kunde kan stille sig hundrede tilfreds med. Ydermere kan vi tilbyde malerarbejde til priser, hvor alle kan være med. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstider, da vi udelukkende ønsker at samle på tilfredse kunder. Siden opstarten har vi serviceret mange kunder, som har søgt efter en pålidelig og dygtig bygningsmaler.

Din professionelle bygningsmaler tilbyder maling og behandling af følgende bygningstyper:

Vi følger med i tidens trends, hvilket giver os mulighed for at tilbyde kompetent rådgivning og sparring. Har du brug for hjælp til at vælge form, stil og farver, så hjælper vi glædeligt.

Vi anvender de bedste malerteknikker, hvor vores målsætning er at levere et resultat, der vil holde sig pænt i mange år fremover. Indgår du et samarbejde med os, så får du først og fremmest en samarbejdspartner, som du kan stole på og føle dig tryg ved. Vi gør dine drømme til virkelighed, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du skulle sidde med.

Indhent et tilbud fra din lokale bygningsmaler

Skal du have malet din bygning, kan du tage kontakt til din lokale bygningsmaler. Kontakter du os pr. e-mail eller telefon, vil vi gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vælger du Malermester Leon Meyer, kan du være sikker på, at dine opgaver bliver udført af faglærte malere med øje for kvalitet og service.

Vi hører til i Charlottenlund, men vi servicerer kunder i hele København og Nordsjælland. Er du i tvivl om, hvorvidt vi servicerer dit område, skal du være mere end velkommen til at skrive eller ringe til os med din forespørgsel.

Vi bestræber os på at besvare henvendelser så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at male din bygning, så du kan få realiseret dine ønsker.

Læs mere om vores ydelser indenfor malerarbejde:

vi maler i hele Nordsjælland og københavn

Vores kunder elsker os!

Bygningsmaler i nordsjælland og københavn