Maler til private

Malerarbejde med fokus på kvalitet
Malermester Leon Meyer som står smilende i en have med en stige og malerbøtter i baggrunden

Malermester Leon Meyer står for et elegant og grundigt malerarbejde i private hjem.

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.
Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.
Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse til maling af:
– Dagligstuer
– Køkkener
– Facader
– Vinduer - udvendigt og indvendigt
Som en særlig ekspertise tilbyder vi maling af træhuse. Vi har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår smukt.
3 malerbøtter med maling

Se også vores andre tjenester

Vi tilbyder bl.a. tapetsering, maling af lejligheder og farverådgivning tilpasset dine personlige behov.

Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et trofast malerfirma

Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger . Vi aftaler en tid hvor vi kan komme og besigtige det der skal males og behandles, og først der kan vi give et tilbud. Vi står altid parat til at yde professionel assistance om du skal have malet din bygningsfacade, din hus, din lejlighed, dine erhvervslokaler mm.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.
Kontakt os
chevron-downchevron-down-circle